Møkkahotell

13 oktober 2008 23:00

Mye rart der ute

Jeg har tidligere skrevet om kost og losji litt utenom det vanlige. Hotellet i Alta som jeg skrev om, blir det motsatte av oppsiktsvekkende i forhold til disse stedene:

Hva sies om å tilbringe ferien på et null-stjerners hotell? Det er verdens første hotell av det slaget. Det vil si, hotell blir feil ord å bruke her. Bunkers, ja det passer nok bedre. For det det er snakk om her, er å overnatte i et gammelt bomberom i en landsby i Sveits. Høres jo kos ut, og når det ikke koster mer enn 50 eller 80 kroner natten, så må man jo bare slå til. Det er kanskje bedre enn hotellet i Tyskland der du må sove utendørs på en seng av høy, uten tilgang på toalett eller dusj. Jeg har ingenting i mot å overnatte utendørs på tur i skog og mark, men å betale for det? Nein takk.

Men i Mexico har de skjønt det: 800 kroner for fantastisk rom med eget basseng og utsikt? Roomservice, sjåfør og egen bar? Javel, så er det et lavkostland med billig arbeidskraft, men serviceviljen og gjestfriheten er noe som ikke kan kjøpes for penger.

0 kommentarer:

Fresh Blogger Templates