Lurt å bestille ferie nå!

05 oktober 2008 12:18

Her kommer et par tips om hvordan du kan spare penger på din neste feriereise, spesielt om du planlegger å dra av gårde relativt snart!

De billigste charterbillettene blir billigere, skal man tro db.no. Nå som det er litt trangere tider for mange, er det mange som gjerne skulle tatt seg en billig chartertur som legger den planen på hylla. Men reisebyråene må allikevel selge unna billettene sine. Dermed blir det billigere for de som fremdeles har litt ekstra cash.

I tillegg er høsten og førjulstiden lavsesong, så om du synes du fortjener en uke i Syden i nær fremtid lønner det seg å slå til. Høres en uke med fly og hotell for under 3000 kroner per person bra ut? Eller flybilletter for under tusenlappen? Ikke verst, men nå kommer sikkert noen til å syte over at billige reiser ødelegger miljøet og er harry, men det får bare være!

Også cruise er gunstig nå, med priser helt ned til 150 kroner natten blir det ganske rimelig. Skal man på cruise må man selvfølgelig skaffe seg flybillett i tillegg, f.eks. til Miami hvis man vil til Karibien eller til steder som Kypros eller Nice hvis Middelhavet er å foretrekke. Bestill i god tid så kan man få det billig også.

På cruise får man faktisk mye igjen for pengene - overnatting, transport og mat og underholdning er gjerne også inkludert i prisen. Det er faktisk ikke bare for gamle folk med blått hår slik stereotypene vil ha det til. Så er spørsmålet bare om man kan holde ut uten å bli sjøsyk eller klaustrofobisk!:)

0 kommentarer:

Fresh Blogger Templates